Χαρτομαντεια,κλασσικη τραπουλα,ταρω,χαλ,σφιγγα,προβλεψεις

Feb 3, 2017 11:43 AM
Νομός Αττικής
Χαρτομαντεια,κλασσικη τραπουλα,ταρω,χαλ,σφιγγα,προβλεψεις Χαρτομαντεια,κλασσικη τραπουλα,ταρω,χαλ,σφιγγα,προβλεψεις Χαρτομαντεια,κλασσικη τραπουλα,ταρω,χαλ,σφιγγα,προβλεψεις Χαρτομαντεια,κλασσικη τραπουλα,ταρω,χαλ,σφιγγα,προβλεψεις Χαρτομαντεια,κλασσικη τραπουλα,ταρω,χαλ,σφιγγα,προβλεψεις

Περιγραφή

Ο Κωνσταντινος,διαθέτει γνώσεις,εμπειρία, έντονο διαισθητικό χάρισμα,και μπορεί να σας δώσει έγκυρες και σ΄ίγουρες απαντήσεις και λύσεις, σε  αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά  προβλήματα.Επαγγελματίας μελλοντολόγος.Διαδοχικά ανοίγματα με διαφορετικές τράπουλες. Κλασική, τράπουλα, Ταρώ, Χαλ, Σφίγγα, Τσιγγάνικες τράπουλες, Τράπουλα της Κατίνας, και πόλλες άλλες.Ανθρώπινη αντιμετώπιση,εχεμύθεια.Επαναφορά προσώπου, στέργιωμα σχέσεων, άνοιγμα τύχης, καθάρισμα από αρνητικές επιρροές . Τηλεφωνικές προβλέψεις και μέσω viber και skype.Γιά καλύτερη ενημέρωση σας, επισκεφτήτε  την ιστοσελίδα μας ierofanths.gr Για τηλεφωνικές υπηρεσίες καλέστε στο τηλ. 6907845860. Το κόστος της συνεδρίας είναι 25 ευρώ γιά τρία τέταρτα της ώρας με τρεις διαφορετικές τράπουλες. 

    Τιμή : € 25
    Ιδιώτης:
    Κατηγορία : Αστρολογία - Μελλοντολογία
    Νομός: Νομός Αττικής
    Δημοσιεύθηκε από Επιχείρηση

Επικοινωνία με τον πωλητή

ΜΠΟΡΜΠΟΤΗΣ
Νομός : Νομός Αττικής
Έγινε μέλος : Feb 3, 2017

6907845860

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μη δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δει το αντικείμενο!! Είναι προτιμότερο οι συναλλαγές να γίνονται χέρι με χέρι. Δεν φέρουμε ευθύνη για τυχόν εξαπάτηση. Να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας.

Δίκτυο Αγγελίας

Copyright © 2018 . Δίκτυο Αγγελίας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων tcp.gr Project